Els nostres serveis

fotovoltaics

Energia solar fotovoltaica

Sistemes que s’instal·len per captar l’energia del sol i convertir-la en energia per utilitzar a les nostres instal·lacions elèctriques. A Enerflux treballem amb l’objectiu de l’ autoconsum :
generar energia per consumir-la nosaltres
mateixos. Vols saber com fem la instal·lació
de plaques solars?

Climatización Tarragona

Climatització renovable

L’aerotèrmia és una font molt eficient, considerada energia renovable. Capta l’energia de l’aire de l’exterior i la col·loca a l’interior, tant per generar fred com calor. A Enerflux treballem la refrigeració o calefacció per aerotèrmia. L’aposta per aquest tipus de climatització permet donar confort als espais a un cost molt razonable. Vols saber més sobre la climatització renovable?

emmagatzematge

Emmagatzematge energètic

Avui dia disposem d’eines per emmagatzemar l’energia que produïm mitjançant panells solars fotovoltaics. Ho fem mitjançant bateria: l’energia que es genera durant el dia es pot guardar i utilitzar durant la nit. Són bateries evolucionades i amb un funcionament òptim.

vehicles elèctrics

Punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Per disposar de punts de recàrrega de vehicles elèctrics cal fer una modificació elèctrica a la instal·lació. L’objectiu és agafar l’energia disponible i fer-la arribar al vehicle de manera òptima i segura, segons marca el reglament. Instal·lem carregadors de vehicles elèctrics i ho fem pensant amb l’opció més eficient possible.

auditoria energètica

Auditories energètiques

A Enerflux podem estudiar cada cas en particular per detectar si s’està fent una bona gestió de l’energia. Els aparells són eficients? S’utilitzen en el moment adequat? Una auditoria energètica adequada ens permet aconseguir que tot operi de la millor manera possible.

Vols saber-ne més?