• Bateries solars

L’energia solar està revolucionant la manera com pensem sobre la producció d’energia. Amb la creixent preocupació pel canvi climàtic i la necessitat de fonts d’energia més netes i sostenibles , les plaques solars han esdevingut una opció popular per a llars i empreses . Però, què passa amb l’energia que produeixen aquestes plaques quan no s’està fent servir immediatament? Aquí és on entren les bateries solars.

Les bateries solars són sistemes demmagatzematge energètic que permeten emmagatzemar lenergia solar generada pels panells solars. En comptes d’enviar l’excés d’energia de tornada a la xarxa elèctrica, aquesta energia es guarda per al futur ús. Això no només és una forma destalviar diners en les factures denergia elèctrica, sinó també una gran manera dassegurar-se que sempre hi hagi energia disponible, fins i tot en dies ennuvolats o durant les hores sense sol.

Bateries solars amb Enerflux

Tot el que heu de tenir en compte amb les bateries d’energia solar

Hi ha diferents tipus de bateries solars

No totes les bateries solars són iguals. Oferim una gamma de bateries solars que s´adapten a diferents necessitats i pressupostos. Des de bateries d’ions de liti d’alta eficiència, amb una vida útil perllongada i un rendiment excepcional, fins a bateries AGM i OPzS, conegudes per la seva robustesa i durabilitat. També comptem amb bateries monoblock, ideals per a instal·lacions d’autoconsum més petites. Cada tipus de bateria té les seves característiques, beneficis i costos associats.

Càrrega i Descàrrega: Maximitzant la Vida Útil de les Bateries Solars

És important recordar que leficiència i la vida útil de les bateries solars poden variar en funció del seu ús. Per exemple, la profunditat de descàrrega (el percentatge de capacitat total de la bateria que s’utilitza) pot influir en quant dura la bateria. Els nostres professionals t’assessoraran sobre com manejar la càrrega i la descàrrega de les teves bateries solars per maximitzar la seva vida útil.

Les Bateries Estacionàries i Domèstiques

Les bateries solars estacionàries i domèstiques ofereixen una solució optimitzada per emmagatzemar lenergia solar a casa. Aquestes bateries són capaces demmagatzemar una gran quantitat denergia, la qual cosa les fa ideals per al seu ús en llars amb un alt consum delectricitat. A més, en tenir la capacitat de recollir i emmagatzemar l’energia produïda durant les hores de sol, podràs gaudir de l’electricitat generada per la teva pròpia instal·lació fotovoltaica fins i tot a les hores més fosques.

Mobilitat Elèctrica i Bateries Solars: Un Combo Perfecte

L’emmagatzematge d’energia solar en bateries solars és el complement perfecte per a aquells que tenen cotxes elèctrics. En instal·lar punts de càrrega a casa o empresa, podràs utilitzar l’energia emmagatzemada a les teves bateries solars per alimentar el teu vehicle. D’aquesta manera, estareu utilitzant energia 100% renovable i reduïu encara més la vostra empremta de carboni.

Beneficia’t d’Ajuts i Subvencions

Aprofita els ajuts i les subvencions disponibles per a la instal·lació de plaques solars i sistemes d’emmagatzematge d’energia solar. Molts governs promouen activament la transició cap a les energies renovables a través de programes d’incentius. Podem ajudar-te a navegar per les diferents opcions ia sol·licitar qualsevol ajut disponible.

Converteix-te en un pioner de l’Energia Solar

Les nostres instal·lacions d’autoconsum no només us permeten ser més independent de la xarxa elèctrica comercial, sinó que també us permeten estalviar diners. L’energia solar que es produeix i es consumeix al mateix lloc no genera cap cost a la factura de la llum. A més, en fer servir l’energia solar, contribueixes a la protecció del medi ambient en reduir les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Les Plaques Solars: La teva Font d’Energia Renovable

Les plaques solars són el motor daquest tipus de sistema denergia renovable. Transformen la radiació solar en electricitat a través de les cèl·lules fotovoltaiques, una tecnologia que n’ha demostrat l’eficàcia i la fiabilitat al llarg dels anys. Els avenços tecnològics estan millorant constantment l’eficiència d’aquestes plaques, cosa que significa que cada cop es pot produir més electricitat amb el mateix nombre de plaques solars.

FAQ

La vida útil d’una bateria solar varia depenent del tipus i de com s’utilitza. Tot i això, moltes bateries solars modernes, com les bateries de liti, poden durar entre 10 i 15 anys amb un manteniment adequat.

El preu inicial de les bateries solars pot ser alt, però a llarg termini solen resultar una inversió rendible. La capacitat d’emmagatzemar i utilitzar energia solar durant la nit o en dies ennuvolats pot augmentar significativament l’eficiència del sistema solar i reduir la dependència de la xarxa elèctrica.

Sí, absolutament! Les bateries solars són perfectes per a les instal·lacions d’autoconsum. Et permeten utilitzar l’energia solar que generes durant tot el dia, cosa que pot reduir significativament les factures d’energia elèctrica.

Les bateries solars requereixen poc manteniment. No obstant això, és important monitoritzar-ne el rendiment i mantenir-les en un lloc net i sec. Algunes bateries poden necessitar ser carregades i descarregades completament de tant en tant per mantenir la seva eficiència.

El nombre de bateries solars que necessitareu dependrà de la quantitat d’energia que consumeix la vostra llar i de la quantitat d’energia que els vostres panells solars poden produir. El nostre equip et pot ajudar a calcular les teves necessitats energètiques ia dissenyar un sistema que sigui perfecte per a tu.

Hi ha nombrosos programes d’ajuda i subvencions a nivell local i nacional que et poden ajudar a finançar la compra de bateries solars. El nostre equip estarà encantat de proporcionar més informació sobre aquests programes i ajudar-te a aplicar per a ells.

Emmagatzema la teva energia solar amb Enerflux

Emmagatzemar energia solar en bateries solars no és només una inversió intel·ligent en el teu futur financer, sinó també un pas cap a un futur més sostenible i ecològic. A la nostra empresa estem compromesos a ajudar-te a aprofitar al màxim l’energia solar. Tant se val si es tracta d’una instal·lació de gran escala o d’un sistema domèstic, tenim l’experiència i els coneixements per ajudar-te a convertir-te en un pioner de l’energia solar.

Contacta’ns avui per saber-ne més!

Oferim el nostre servei d’auditories energètiques també a Reus , Riudoms i Barcelona