• Instalación de Aerotermia en Tarragona

Instal·lació d’Aerotèrmia a Tarragona

Descobreix l’Aerotèrmia. Vols climatitzar el teu habitatge i tenir aigua calenta de manera eficient i sostenible? Amb l’aerotèrmia, utilitzem l’aire, una font d’energia renovable, per brindar-te confort i estalvi. Ja sigui a través de radiadors de baixa temperatura, sòl radiant o les nostres avançades plaques solars, tenim el sistema que millor s’adapta a tu. Inverteix en el futur: consúltans sobre els costos i beneficis i t’ajudarem a seleccionar l’equip perfecte. I no et preocupis, a Enerflux ens encarreguem del manteniment perquè sempre gaudeixis d’un servei òptim. És hora de fer el salt al futur amb Enerflux!

Què és l’aerotèrmia?

L’aerotèrmia és una tecnologia innovadora que utilitza l’aire com a font d’energia renovable per climatitzar habitatges i produir aigua calenta sanitària (ACS). Aquest sistema es basa en el principi d’ extracció i aprofitament de la calor present en l’ aire exterior, fins i tot a baixes temperatures.

Com funciona un sistema d’aerotèrmia?

Un sistema d’ aerotèrmia consta d’ una unitat exterior i una unitat interior. La unitat exterior, també coneguda com a bomba de calor, extreu energia de l’ aire exterior mitjançant un refrigerant. Aquesta energia es transfereix a la unitat interior, que la utilitza per escalfar l’ aigua de consum i per climatitzar l’ espai interior a través de radiadors o sòl radiant.

Aerotèrmia amb split

Aerotèrmia amb Split. A Enerflux, combinem el millor de dos mons per oferir-te una solució eficient i sostenible. Utilitzem l’aerotèrmia, una tecnologia que extreu energia de l’aire exterior, i la portem directament a un split, garantint una distribució perfecta de la calor o el fred en els teus espais. Aquest sistema no només et proporciona un ambient ideal, sinó que també representa un estalvi significatiu en les teves factures energètiques. Oblida’t de les solucions tradicionals i opta per una climatització intel·ligent, còmoda i econòmica amb el nostre sistema d’aerotèrmia amb split. Amb Enerflux, el teu confort és la nostra prioritat.

Aerotèrmia amb split
Instalación de aeorotermia

Aerotèrmia amb Fancoils

Eleva el teu confort amb Aerotèrmia i Fancoils d’Enerflux. Imagina un sistema que extreu l’energia de l’aire exterior i la utilitza per climatitzar cada racó de la teva llar de manera eficient. Això és precisament el que fem amb l’aerotèrmia. Però no acaba aquí: en incorporar els fancoils, garantim una distribució homogènia i precisa de la calor o fred, adaptant-se a les teves necessitats específiques. Els fancoils són unitats internes que, gràcies al seu disseny i funcionament, faciliten una ràpida i efectiva climatització, transformant el teu espai en un oasi de benestar. Amb Enerflux, combina la potència de l’aerotèrmia amb la precisió dels fancoils i viu l’experiència d’un ambient perfecte tots els dies.

Aereotèrmia amb Fancoils
Instalación de Aerotermia

Aerotèrmia i sistema VRF

Una combinació potent: aerotèrmia i el sistema VRF (Flux de Refrigerant Currigerant). Capturant l’energia de l’aire exterior mitjançant l’aerotèrmia, i distribuint-la eficientment a través del sistema VRF, t’oferim una solució sense precedents en flexibilitat i control. Aquest sistema permet climatitzar diferents àrees del teu habitatge o edifici a temperatures diferents, adaptant-se a les preferències i necessitats de cada espai. És la barreja perfecta entre eficiència energètica, estalvi en costos i personalització total del teu confort. Amb Enerflux i la tecnologia VRF, redescobreix el que significa un ambient ideal. El teu benestar, redefinit!

Sistemes VRF
Instalación de aerotermia

Aerotèrmia i sòl radiant

Mentre l’aerotèrmia capta l’energia de l’aire exterior, el sòl radiant distribueix aquesta energia de manera uniforme sota els teus peus, creant un ambient de confort inigualable. Aquesta simbiosi no només t’ofereix una sensació tèrmica perfecta, sinó que també garanteix una eficiència energètica màxima, reflectint-se en un estalvi significatiu en les teves factures. Oblida’t dels canvis bruscos de temperatura i gaudeix d’una calor suau i constant a cada racó de la teva llar. Amb Enerflux, l’aerotèrmia i el terra radiant treballen junts per brindar-te una experiència de confort sense precedents. Benvingut a la llar del matí!

Aerotèrmia i sòl radiant

Sistemes Integrats d’ ACS i Aerotèrmia.

Eleva l’eficiència de la teva llar amb la integració magistral de dues potències en climatització i escalfament: l’Aigua Calenta Sanitària (ACS) i l’Aerotèrmia. Aquest sistema dual aprofita l’energia de l’aire exterior, gràcies a l’aerotèrmia, per no només climatitzar el teu habitatge sinó també per proporcionar aigua calenta de manera eficient. La unió d’ aquests sistemes redueix el consum energètic i optimitza la producció de calor, assegurant un subministrament constant i sostenible d’ aigua calenta. El resultat és una llar amb un ambient perfectament aclimatat i el luxe de gaudir de l’aigua calenta en tot moment, tot això amb una reducció significativa en les teves factures. Amb Enerflux, portem la innovació i eficiència a cada racó de la teva llar. Descobreix el poder de la integració amb els nostres sistemes d’ACS i aerotèrmia!

Sistemes integrats d' ACS

Instal·lació d’un sistema d’aerotèrmia

Prepara la teva llar per a l’aerotèrmia

Abans de portar la màgia de l’aerotèrmia a la teva llar, realitzem una avaluació meticulosa de les teves necessitats energètiques. Així, ens assegurem de recomanar-te el sistema més adequat. Només necessites tenir un espai disponible i accés a energia elèctrica. La resta deixeu-ho a les nostres mans!

Escull la perfecció per a la teva llar

Hi ha un sinfí d’opcions en sistemes d’aerotèrmia. Ja sigui amb radiadors de baixa temperatura, sòl radiant o una combinació amb energia solar, t’ajudarem a trobar la perfecta per a tu, considerant potència i eficiència.

Deixa la instal·lació en mans expertes

El nostre equip especialitzat instal·larà el teu sistema d’aerotèrmia seguint rigoroses normes de qualitat. Si optes per radiadors o sòl radiant, ens encarreguem de la distribució ideal perquè gaudeixis del confort màxim a cada racó de la teva llar.

Connexió segura i efectiva

Ens assegurem que el teu sistema estigui connectat de forma òptima i segura a la xarxa elèctrica i d’aigua, perquè només et preocupis de gaudir de l’ambient perfecte.

Proves i ajustos finals

Abans de donar-te el control total, provem a fons el sistema, assegurant el seu màxim rendiment i fent els ajustos que fossin necessaris.

No oblidis que cada llar és única. Confia en Enerflux, els teus experts en aerotèrmia, per obtenir una solució adaptada a tu.

Manteniment i cura de la instal·lació d’aerotèrmia

Salut òptima per al teu sistema

Assegurar un manteniment precís de la teva instal·lació d’aerotèrmia és vital per gaudir d’un rendiment superior i estendre la seva durada. Aquí hi ha la nostra guia Enerflux per cuidar el teu sistema:

1. Exàmens periòdics:
No deixis que petites fallades es converteixin en grans problemes. Realitzem revisions periòdiques per detectar qualsevol irregularitat i garantir que tot funcioni segons els més alts estàndards de seguretat. Per a un òptim funcionament, proposem inspeccions anuals, idealment abans de les temporades més intenses.

2. Puresa en l’aire amb neteja de filtres:
Els filtres nets són la clau d’una climatització eficient. Evitem l’acumulació d’impureses que puguin afectar el seu rendiment. I no ens aturem aquí; també netegem components essencials com les bobines de l’intercanviador de calor.

3. Reparacions i reemplaçaments de primera:
Si s’identifica alguna fallada, el nostre equip tècnic especialitzat intervé ràpidament. Des de simples reparacions fins al reemplaçament de components, et garantim que el teu sistema d’aerotèrmia tornarà a estar en plena forma.

Aplicacions de l’ aerotèrmia en la climatització d’ habitatges

Ja sigui que tinguis un habitatge unifamiliar o formes part d’un edifici amb múltiples llars, l’aerotèrmia és la teva solució ideal. No només climatitzem els teus espais interiors, sinó que també potenciem sistemes de calefacció central i et garantim un subministrament constant d’aigua calenta sanitària (ACS). Vols més? Integrem l’aerotèrmia amb solucions d’energia solar fotovoltaica per a una experiència energètica sense precedents. ¡Dona-li a la teva llar el confort i l’eficiència que mereix amb Enerflux! Consúltans ara!

Voleu saber-ne més?

Ponte en contacto