• Instal·lació de punts de càrrega a Reus

Poder instal·lar un carregador cotxe elèctric a Reus és una molt bona opció, ja que això pot evitar que hagis de fer llargues files per poder fer la compra denergia del teu cotxe, a més de donar-te altres més beneficis que no obtens en fer ús dun punt de càrrega públic.

A Enerflux sabem que comptar amb un punt de càrrega cotxe elèctric reus pot ser una molt bona solució per als clients amb cotxes elèctrics, per la qual cosa podem donar-te tota la informació que necessitis perquè puguis prendre la decisió d’instal·lar-ne un per a tu.

Punt de càrrega cotxe Reus

Què és un carregador de cotxe elèctric?

Tipus de carregadors de cotxe elèctric

Actualment, hi ha tipus de carregadors de cotxes elèctrics, de manera que aquests en general es classifiquen pel tipus de connector i de corrent subministrat. Les característiques daquests dependran de les velocitats de càrrega i limpacte que això pot tenir a llarg termini a la bateria del cotxe.

  • Corrent continu (CC). Aquests carregadors de cotxe poden ser de càrrega ràpida o ultraràpida. Aquest tipus de carregador són capaços de lliurar fins a 50 kWh, per això aquests tenen un temps menor de recàrrega. Però cal que tinguis en compte que aquest tipus de càrrega ràpida afecta la vida útil de la bateria, ja que aquesta pateix escalfament que a llarg termini acaba per afectar-les. Has de tenir en compte que no tots els cotxes compleixen amb els paràmetres per utilitzar aquest tipus de carregador.
  • Corrent altern (CA). Aquests carregadors són coneguts com els de càrrega semiràpida, ja que aquests poden lliurar uns 22 kWh, de manera que el temps de càrrega és molt més gran que els de corrent continu. Lavantatge daquest tipus de carregador és que no genera altes temperatures a la bateria i de manera que la seva influència en la vida útil de la bateria del cotxe no és tan alta com els de corrent continu.

Factors que influeixen en el preu de la instal·lació de punts de càrrega de cotxes elèctrics Reus

Per poder instal·lar un carregador cotxe elèctric a Reus cal que tinguis en compte alguns factors importants com:

  • La ubicació del comptador. Aquest és un factor important perquè d’això dependrà la quantitat de metres de cablejat que caldrà per fer la instal·lació, aquest és un factor que influeix en el preu de la instal·lació.
  • Tipus de punt de càrrega que vols instal·lar. La infraestructura depèn molt del si penses instal·lar un carregador cotxe elèctric Reus, ja sigui en un garatge comunitari, habitatge unifamiliar, plaça de pàrquing a l’interior o públic, un punt a l’exterior, entre altres opcions.
  • Potència del punt de càrrega. Aquest és un factor important, ja que depenent de la potència del punt dependrà el tipus de proteccions i cablejat a utilitzar per a la instal·lació. És important saber que no és el mateix instal·lar un aviat amb connexió monofàsic que un trifàsic.
  • Carcaterístiques extres. Si voleu que al disseny s’hi afegeixin algunes característiques addicionals, això influeix directament en el preu de la instal·lació, ja que es requereix de treball addicional.

Aquests són alguns dels factors que poden influir en el preu de la instal·lació de punts de càrrega de cotxes elèctrics Reus, potser n’hi ha alguns més.

Hi ha una normativa vigent per instal·lar punts de càrrega de cotxes elèctrics a Reus?

Actualment, si hi ha una normativa vigent per instal·lar punts de càrrega de cotxes a Reus, on fins i tot s’estableixen els esquemes per a la instal·lació dels punts de càrrega, això són:

  • Esquema col·lectiu o troncal amb un comptador principal a l’origen de la instal·lació.
  • Un esquema individual amb un comptador comú per a lhabitatge i lestació de recàrrega.
  • Esquema individual amb un comptador per a cada estació de recàrrega.
  • Esquema amb circuits addicionals per a la recàrrega de vehicles elèctrics.

La normativa a més especifica moltes més coses que cal tenir en compte per poder instal·lar un carregador de cotxe elèctrics Reus, però que a més han de conèixer els tècnics encarregats de fer la instal·lació.

Enerflux i els punts de càrrega de cotxe Reus

A Enerflux sabem els avantatges de comptar amb un carregador cotxe electrico reus al teu domicili. Per això t’oferim atenció personalitzada perquè puguis aclarir tots els dubtes sobre fer la instal·lació del punt de recàrrega.

A més, comptem amb tècnics professionals, experimentats i amb el coneixement perquè puguis fer la instal·lació a casa teva, complint la normativa perquè aquest punt sigui completament segur per a tu i la resta dels habitants de casa teva.

No ho dubtis més A Enerflux podem ajudar-te!