• Instal·lació de punts de càrrega a Tarragona

Poder comptar amb un carregador cotxe elèctric a Tarragona és una molt bona opció, sobretot si ja comptes amb un cotxe elèctric, ja que això pots no només ajudar-te a reduir les despeses, són que a més permet que la vida útil de la bateria del teu cotxe sigui més duradora.

A Enerflux sabem com n’és d’important conèixer la informació necessària abans de prendre la decisió d?instal·lar un puto de càrrega de cotxe a Tarragona. Pel que busquem oferir-te la informació més encertada i així puguis aclarir els dubtes que els nostres clients ens solen fer arribar.

Instal·lació de punts de càrrega Tarragona

Què sol ser necessari per instal·lar un punt de càrrega cotxe a Tarragona?

En general, als pressupostos per a la instal·lació d’un carregador cotxe elèctric a Tarragona, que no solen superar els 50 kW si és a l’interior i els 10 kW quan és a l’exterior, se solen incloure:

 • Les subjeccions i els tubs protectors que s’encarreguen de protegir el cablatge de la instal·lació.
 • Cablejat necessari per cobrir les distàncies necessàries i així poder garantir el funcionament òptim del punt de càrrega.
 • Caixes de proteccions elèctriques dissenyades per a la potència del punt de càrrega, incloent les proteccions del carregador.
 • També sol incloure els costos degut a la mà d’obra , cost relacionat amb la visita tècnica i el treball que es realitza per a la instal·lació del punt de càrrega.

Quins factors poden influir en el preu de la instal·lació dun punt de càrrega cotxe a Tarragona?

En la majoria dels casos, per calcular el preu d’instal·lar un carregador de cotxe elèctric Tarragona se solen tenir en compte:

 • La infraestructura a instal·lar. Depenent de si és un habitatge familiar, un garatge comunitari, una plaça de pàrquing públic a l’interior o l’exterior, si s’instal·la en una via pública, entre d’altres casos.
 • Les característiques i distància del comptador. Depenent del lloc on es troba ubicat el comptador, dependran la quantitat de cable necessari per instal·lar l’estructura al lloc més còmode per a tu, en general a les instal·lacions en habitatges unifamiliars la quantitat de material és menor perquè s’ha de recórrer menys distància des del lloc on s’instal·larà el puto de càrrega cap al comptador.
 • La potència màxima de càrrega del punt. Has de tenir en compte que no és el mateix instal·lar un carregador cotxe elèctric monofàsic de fins a 7.4 W que un trifàsic de fins a 22 kW. Això pel fet que les proteccions i les dimensions i el tipus de cablejat dependrà de la potència a instal·lar, de manera que els preus d’aquests components varien.

Quins són els avantatges d’instal·lar un carregador de cotxe elèctric a Tarragona?

Encara que actualment pots trobar punts de càrrega de cotxes elèctrics a Tarragona, potser instal·lar un carregador de cotxe elèctric al teu garatge sigui una bona opció. Alguns dels avantatges que pots obtenir en fer aquest tipus d’instal·lacions són:

 • T’estalvies despeses. En comptar amb un punt de càrrega de cotxe al teu domicili, t’estaries estalviant el requerir a un punt de càrrega públic on has de fer un pagament per la compra d’energia, per la qual cosa comptar una recàrrega des de casa, t’estalvia la visita a aquests punts, sobretot en sortir de casa teva.
 • Et facilita la càrrega. En comptar amb un punt de càrrega a casa teva, tens més comoditat per recarregar la bateria, ja que en els punts públics has de fer una fila i esperar que els usuaris davant teu recarreguin la bateria del seu cotxe. Tenir un carregador a casa et permet carregar-lo quan et trobis a casa teva, sense cap problema.
 • Hi ha una major eficiència energètica. Els punts de recàrrega solen ser usat per moltes persones, per la qual cosa les tarifes elèctriques són més elevades i per tant el preu de la recàrrega és més elevat, mentre que a casa teva la tarifa elèctrica serà menor i, per tant, el pagament seria menor.
 • Menys temps de càrrega. Els carregadors comercials solen tenir temps d’espera entre càrrega i càrrega llargs, mentre que en poder carregar el cotxe a casa teva no has d’esperar llargs períodes per recarregar.
 • No estàs subjecte a olors desagradables. En no ser un cotxe de combustió, no estàs sotmesa/da a olors fortes o desagradables, així com a sons molestos a casa teva.

Aquests són només alguns dels avantatges que pots obtenir en instal·lar un punt de càrrega de cotxe a Tarragona.

Enerflux i els punts de càrrega de cotxe a Tarragona

Si us interessa instal·lar un carregador cotxe elèctric a Tarragona, a Enerflux us podem oferir les millors opcions, ja que som una empresa que comptem amb 10 anys d’experiència que ens permeten aconseguir resultats eficients a les nostres instal·lacions.

En contactar-nos podem donar-te tota la informació i aclarir els dubtes que puguis tenir sobre el procés dinstal·lació de carregador de cotxe elèctric. Però a més podem oferir-te una avaluació sobre el lloc on vols instal·lar el punt de càrrega i així poder explicar-te quina és la millor opció per a tu.

Oferim el nostre servei d’instal·lació de punts de càrrega de cotxe també a Reus , Riudom s i Barcelona