• Auditoria energètica Tarragona

Poder comptar amb un carregador cotxe elèctric a Tarragona és una molt bona opció, sobretot si ja comptes amb un cotxe elèctric, ja que això pots no només ajudar-te a reduir les despeses, són que a més permet que la vida útil de la bateria del teu cotxe sigui més duradora.

A Enerflux sabem com n’és d’important conèixer la informació necessària abans de prendre la decisió d?instal·lar un puto de càrrega de cotxe a Tarragona. Pel que busquem oferir-te la informació més encertada i així puguis aclarir els dubtes que els nostres clients ens solen fer arribar.

Auditories energètiques a Tarragona amb Enerflux

Per què fer una auditoria energètica a Tarragona?

El recórrer a les auditories energètiques Tarragona comporta una sèrie de beneficis, entre els més destacats estan:

 • Coneixes l’estat real de les instal·lacions. Amb una auditoria energètica pots obtenir l’anàlisi de consum dels anys, a més de quines són les possibles pèrdues d’energia de la instal·lació i conèixer quants s’està gastant i on passa la despesa més gran.
 • Identificar problemes. Aquest tipus d’auditories generalment permet detectar quins són els problemes energètics, sobretot dels que són desconeguts i que et poden estar generant una pèrdua significant d’energia.
 • Millorar el funcionament dels equips. En conèixer quines són les deficiències del sistema d’energia a través de l’auditoria i corregir-les, els electrodomèstics i altres equips funcionen de manera eficient i, per tant, el consum d’energia es redueix.
 • Creació de plans de reducció de consum. Un dels avantatges importants de les auditories energètiques és que pots crear plans que et permeten reduir el consum d’energia.
 • Inversió a llarg termini. Aquesta és una inversió positiva a llarg termini, ja que et garanteix el bon rendiment dels electrodomèstics i, per tant, el funcionament adequat del sistema durant molt de temps.
 • Identifiques horari de consum . Les auditories d’eficiència energètica Tarragona us permeten identificar quins són els horaris en què més es consumeix energia, cosa que us permet fer ajustaments en el consum i disminuir el consum inapropiat.

Quines activitats fa l’auditor en una auditoria energètica?

L´activitat principal dels nostres tècnics o professionals l´hora de fer auditories energètiques a Tarragona, és la de fer estudis que contribueixin a reduir el consum energètic a les instal·lacions que està auditant. Tot i això, aquest a més pot complir altres funcions com:

 • Prendre mesuraments per verificar quins són els canals i fluxos d’energia de l’edifici .
 • Identificar les falles o defectes al sistema energètic , que contribueixin a un consum excessiu.
 • Identificar quins són els equips que consumeixen més energia i organitzar-los per grups.
 • Establir un seguiment a les factures i dades del comptador, obtenint informació important sobre la potència consumida i la contractada.
 • Tenir en compte quines són les característiques envoltants de l’edifici com: aïllaments de vidres, tancaments, buits, parets, entre d’altres. Tot això per identificar com aquests poden influir en el consum energètic.
 • Fer un estudi de viabilitat d’instal·lar sistemes d’energia renovable a la infraestructura per obtenir un consum més net.
 • Verificar com estan realitzats els conductes d’aire i els sistemes de renovació, tot per verificar que aquests no afectin el consum eficient d’energia.
 • Identificar quines són les oportunitats d’estalvi , a més de les millores que es poden aplicar a la instal·lació per poder obtenir estalvi energètic.
 • Oferir un informe tècnic en què s’inclogui un pla estratègic en què s’incloguin les mesures que cal prendre per establir un estalvi energètic.

Aquestes són només algunes de les funcions o activitats que compleix en general un auditor energètic.

Qui són els encarregats de fer auditories energètiques?

Els encarregats de fer auditories energètiques, són tècnics que compleixen alguns requisits, entre ells:

 • Cal que tingueu un títol oficial de llicenciatura en àrees d’enginyeria , arquitectura, química, física, geologia, biologia, geologia i ciències ambientals, recursos humans, administració i direcció d’empreses.
 • Tenir coneixement actual sobre la distribució de lenergia i el correcte manteniment dinstal·lacions energètiques.
 • Tenir coneixement tècnic i experiència en l’ús de fonaments de l’energia , processos industrials i allò relacionat amb la gestió energètica.
 • Comptar amb coneixement teòric i pràctics relacionats amb la metodologia i l’aplicació d’auditories energètiques i totes les fases d’execució.
 • És important que compti amb formació a les normes ISO 14001 i les ISO 50001.

A Enerflux som especialistes en energies renovables. Per això comptem amb els millors professionals del sector i ens prenem molt seriosament tots aquests requisits.

Enerflux i les Auditories energètiques Tarragona

A Enerflux us podem oferir les auditories energètiques Tarragona de la mà de tècnics i especialistes de l’energia amb 10 anys d’experiència.

Així com l´atenció personalitzada que necessites per poder aclarir tots els dubtes que puguis tenir sobre els nostres serveis i l´aplicació d´auditories energètiques a Tarragona.

No ho pensis més! Contacta’ns

Oferim el nostre servei d’auditories energètiques també a Reus , Riudom s i Barcelona