Autoconsum Residencial

Desitges reduir la teva factura elèctrica i apostar per una energia més neta? A Enerflux, t’oferim solucions d’Autoconsum Residencial adaptades a les teves necessitats. Els nostres sistemes de panells solars per a habitatges a Espanya et permeten gaudir de la independència energètica, triant entre instal·lacions connectades o aïllades. Subministrem tots els components essencials, des d’inversors fins a mesuradors. Amb el suport del marc legal i les subvencions disponibles, invertir en energia renovable mai ha estat tan senzill i beneficiós.

¡Contàctans i descobreix com Enerflux pot transformar la teva llar en un espai més sostenible!

Instal·la el teu sistema d’autoconsum residencial amb Enerflux

Què és l’Autoconsum Residencial?

L’Autoconsum Residencial es defineix com l’aprofitament de l’energia del sol mitjançant la instal·lació de panells solars en habitatges particulars. Això permet generar electricitat neta i renovable per cobrir les necessitats energètiques de les llars sense dependre completament de la xarxa elèctrica convencional. D’ aquesta manera, es fomenta l’ autonomia energètica i la sostenibilitat ambiental.

Avantatges de l’ autoconsum residencial

L’Autoconsum Residencial presenta nombrosos avantatges tant per als usuaris com per al medi ambient:

  • Estalvi en la factura elèctrica: en generar i consumir la seva pròpia energia, les llars poden reduir significativament la seva despesa en electricitat.
  • Independència energètica: en generar electricitat pròpia, es disminueix la dependència de la xarxa elèctrica convencional.
  • Energia neta i renovable: en utilitzar panells solars, es contribueix a la reducció d’ emissions contaminants i es recolza la transició cap a una energia més sostenible.
  • Beneficis fiscals: cada vegada més municipis a Espanya ofereixen rebaixes en l’Impost de Béns Immobles a aquelles llars que compten amb instal·lacions d’Autoconsum Residencial.

Preguntes freqüents sobre l’Autoconsum Residencial

Com funciona l’autoconsum residencial?

L’autoconsum residencial funciona mitjançant la instal·lació de panells solars en habitatges per generar energia elèctrica a partir de la radiació solar. Aquesta energia produïda es pot utilitzar directament a la llar, reduint la dependència de la xarxa elèctrica convencional.

Quins tipus d’instal·lacions d’autoconsum residencial existeixen?

Existeixen dos tipus d’instal·lacions d’autoconsum residencial: l’autoconsum connectat i l’autoconsum aïllat. En l’ autoconsum connectat, l’ habitatge roman connectat a la xarxa elèctrica convencional, la qual cosa permet compensar els excedents d’ energia produïda. En canvi, en l’autoconsum aïllat, l’habitatge es desconnecta de la xarxa i pot requerir l’ús de bateries o generadors per assegurar el subministrament elèctric en moments de baixa radiació solar.

Quins són els components necessaris per a una instal·lació d’autoconsum residencial?

Per a una instal·lació d’autoconsum residencial es requereixen diversos components. Primer, els panells solars són necessaris per captar la radiació solar i convertir-la en energia elèctrica. També es necessita un inversor de xarxa, que transforma el corrent continu generat pels panells solars en corrent altern utilitzat a les llars. A més, cal comptar amb un vatímetre mesurador de consum per portar un control precís de l’ energia generada i consumida.

Quant costa i quant es pot estalviar amb l’autoconsum residencial?

El cost d’una instal·lació d’autoconsum residencial pot variar depenent de diversos factors, com la mida de la instal·lació i els components utilitzats. No obstant això, en general, el cost d’ inversió pot ser compensat a llarg termini a causa de l’ estalvi en la factura elèctrica. L’ estalvi obtingut dependrà del consum de cada habitatge, però s’ estima que pot ser significatiu, reduint fins a un 70% o més de la factura elèctrica.

És necessari disposar de bateries per a l’autoconsum residencial?

No és estrictament necessari disposar de bateries per a l’ autoconsum residencial. En el cas de l’autoconsum connectat, la instal·lació està connectada a la xarxa elèctrica convencional, la qual cosa permet utilitzar l’energia excedent produïda durant el dia en moments de menor radiació solar. No obstant això, en l’autoconsum aïllat, on no hi ha connexió a la xarxa, les bateries o generadors poden ser necessaris per garantir el subministrament elèctric en moments de baixa radiació solar. La necessitat de bateries dependrà de l’ autonomia energètica que es desitja assolir.

Adopta el Futur de l’Autoconsum Residencial amb Enerflux

El panorama energètic està canviant , i Enerflux és aquí per guiar-te en el camí cap a la independència energètica. L’autoconsum residencial no és només una tendència; és una revolució en com generem i consumim energia. Per què esperar per sumar-te a aquesta evolució?

  1. Diversifica La teva Font Energètica: Més enllà de la solar fotovoltaica, estem explorant solucions innovadores com l’energia eòlica de petita escala i la minihidràulica per a llars.
  2. Optimitza amb Sistemes d’Emmagatzematge: Les nostres solucions integren bateries d’última generació perquè aprofitis cada raig de sol, fins i tot després que es posi.
  3. Control Total a Les teves Mans: Amb la integració de tecnologia de domòtica, t’oferim control i seguiment en temps real del teu consum i producció energètica.
  4. Facilitats i Suport Continu: Des d’ajudar-te amb incentius fiscals i subvencions fins a agilitzar els tràmits d’instal·lació, Enerflux es compromet a fer que la teva transició a l’autoconsum sigui fluida.
  5. Compromís amb el Planeta: Amb Enerflux, no només estalvies en la teva factura elèctrica. Contribueixes activament a la reducció d’ emissions i a un món més sostenible.

No esperis més. El futur de l’autoconsum residencial és aquí, i amb Enerflux, estàs un pas endavant. ¡Contàctans ara i transforma la teva llar en una central energètica sostenible!

.

Instal·la el teu autoconsum residencial amb Enerflux

A Enerflux, visualitzem un futur on cada llar és un baluard de sostenibilitat i autonomia energètica. No es tracta només de panells solars; és una promesa d’eficiència, innovació i compromís amb el medi ambient. Únete a nosaltres en aquesta revolució energètica i transforma el teu habitatge en un espai d’autoconsum líder a Espanya. Aprofita la nostra experiència, tecnologia avançada i suport continu per fer de la teva llar un model a seguir en sostenibilitat. Enerflux és el teu aliat en la transició energètica! Contacta amb nosaltres i descobreix com podem canviar junts el panorama energètic del matí.