• Instal·lació de punts de càrrega a Riudoms

Un carregador cotxe elèctric Riudoms és un dispositiu que es fa servir per proporcionar corrent elèctric als cotxes del tipus elèctric. Aquests dispositius estan connectats a la xarxa elèctrica i permeten que es puguin recarregar les bateries dels cotxes elèctrics particulars, els híbrids, els autobusos elèctrics, entre d’altres. Depenent de la característica del carregador dependrà la potència o energia que aquest pugui lliurar al cotxe.

A Enerflux sabem que comptar amb un carregador de cotxe elèctric Riudoms et pot portar molts beneficis. Per això et donem tota la informació que necessites perquè puguis comptar amb un carregador que s’adapti a les especificacions del teu cotxe.

Carregador de cotxe elèctric a Riudoms

Com puc identificar els tipus de carregador cotxe elèctric?

Per poder identificar el tipus de carregador de cotxe compatible amb el teu, que hi ha als punts de càrrega de cotxes elèctrics riudoms, cal que sàpigues els tipus de carregadors elèctrics que existeixen:

  • Carregador estàndard o semiràpida. Aquest tipus de carregador funciona amb corrent altern, estan dissenyats per lliurar uns 22 kWh, per això el temps de càrrega de les bateries sigui molt menor que amb els de corrent continu. Aquest tipus de punt de càrrega cotxe elèctric Riudoms, no genera altes temperatures a la bateria, de manera que la vida útil daquesta no es veu afectada, almenys no a curt termini.
  • Els càrrega ràpida o ultraràpida. Aquests solen ser carregadors de corrent continu, estan dissenyats per lliurar fins i tot fins a uns 50 kWh, per això els temps de recàrrega amb aquests dispositius són molts més curts. Aquest tipus de carregador cotxe elèctric té la particularitat que sotmet les bateries a temperatures altes en el procés i això pot generar que la vida útil de la bateria s’escurci. Abans d’usar-los cal que verifiquis si el teu cotxe és compatible amb aquest tipus de carregadors, ja que no tots els cotxes ho són.

Aquests són els tipus de carregadors de cotxes elèctrics que existeixen al mercat, ja sigui que facis servir els de càrrega ràpida o ultraràpida o els de càrrega estàndard, aquests poden ajudar-te a mantenir el teu cotxe amb la bateria carregada.

Quins són els tipus de carregadors de cotxe elèctrics que hi ha al mercat?

Actualment pots trobar diversos models de carregadors de cotxes elèctrics al mercat, alguns d’aquests són:

  • CHAdeMO . Aquest és del tipus de carregador ràpid, ja que funciona amb corrent continu. La potència de sortida mitjana és de 50 kWh, aquests són els més usats al mercat xinès i japonès. Des del 2018 hi ha una versió ultraràpida , la cola ofereix una potència de fins a 400 kWh.
  • Els tipus CC. Aquests són els carregadors ràpids més comuns al mercat, els models CCS1 té una interfície a la connexió tipus 1 dels carregadors de corrent altern, però amb dues línies més de corrent continu que els permet suportar majors voltatges. Els CCS1 són els usats de manera estandarditzada a Nord Amèrica. Els del tipus CCS2 són del mateix patró del CCS1, però són els que s’usen a la Unió Europea i al mercat llatinoamericà.
  • Els GB/T. Aquests són usats com a carregador estàndard al mercat xinès, es destaquen perquè disposen de dos connectors que poden ser usats tant en càrregues de corrent altern i corrent continu. Estan dissenyats per permetre potències de sortida de fins a 230 kWh.
  • Els de corrent altern tipus 1 i tipus 2. Aquests són carregadors de corrent altern i ofereixen una càrrega més lenta, per la qual cosa no afecten la vida útil de la bateria. Solen ser els més usats per a punts de càrrega de cotxes elèctrics a domicilis, ja que el període de càrrega que ofereixen és de 6 a 7 hores, de manera que pots deixar el cotxe carregant durant la nit sense cap problema. Els models tipus 1 són usats als cotxes elèctrics més vells, perquè aquests carregadors ofereixen una sortida de potència baixa d’uns 7 kWh, en el cas de els tipus 2 poden oferir potències de 22 kWh, aquests provenen d’Espanya i el seu ús està estandarditzat a la Unió Europea.

Avantatges d’instal·lar un carregador de cotxe elèctric a Riudoms

Aconseguir instal·lar un carregador cotxe elèctric a Riudoms pot portar-te una gran quantitat d’avantatges, algunes d’aquestes són:

  • Càrrega de la bateria des del teu domicili. En comptar amb un carregador de cotxe elèctric a casa teva, pots deixar-lo carregant durant la nit, per la qual cosa no cal que vagis a algun dels punts de càrrega cotxes elèctrics riudoms.
  • Estalvi de diners. En comptar amb un carregador de cotxe elèctric a Riudoms, és que en les èpoques en què el preu de l’electricitat disminueix, la recàrrega de la bateria del cotxe et surt més econòmica que en un punt de càrrega pública.
  • Sostenibilitat. Aquest tipus de carregadors es poden combinar amb panells solars, permetent que puguis carregar el cotxe fins i tot amb aquesta tecnologia.
  • No afecta la vida útil de la bateria. Si es tracta d’un carregador de càrrega estàndard, aconsegueixes que la bateria del teu cotxe compti amb una vida útil més llarga, ja que, en mantenir-lo carregat en sortir de casa, no cal que recorris diverses vegades a punts de càrrega ràpida a la ciutat.

Aquests són només alguns dels avantatges que pots obtenir en comptar amb un carregador de cotxe elèctric a Riudoms.

Enerflux i la instal·lació de punts de càrrega de cotxes elèctrics a Riudoms

Si ja us heu decidit per instal·lar un punt de càrrega de cotxe elèctric a Riudoms, a Enerflux us podem ajudar .

A Enerflux comptem amb 10 anys d’experiència en enginyeria de l’energia, a més comptem amb tècnics capacitats perquè puguin fer a casa teva una instal·lació segura. A més, de oferir-te una instal·lació que compleixi totes les normatives i requeriments de seguretat que s’han de complir per instal·lar un carregador de cotxe elèctric a Riudoms.

També, podem oferir-te atenció personalitzada perquè puguis aclarir tots els dubtes que puguis tenir sobre la instal·lació de punts de càrrega.

No ho dubtis més! Contacta’ns.