• Plaques solars Riudoms

    Placas solares en Tarragona

Les plaques solars Riudoms són una de les millors opcions per sortir d’energia un habitatge. Aquest tipus denergia és ecològica, sostenible i acaba sent molt més econòmic que comptar amb energia de la xarxa elèctrica. És eficient i pots eixir una casa completa amb uns quants panells. Pel que estàs és una de les millors opcions al mercat actual.

Instal·lació de plaques fotovoltaiques i emmagatzematge energètic

Què tenir en compte en instal·lar plaques solars a Riudoms?

Cada cop són més les persones que es decideixen per instal·lar panells solars en habitatges i edificis. Per exemple, els veiem a les teulades dels habitatges particulars, al terrat dels edificis, i en les compres en general. És una de les energies més eficients del moment i significa un gran estalvi en energia renovable.

D’altra banda, hi ha una gran quantitat de factors que cal tenir en compte abans de decidir instal·lar aquest sistema d’energia. Tot i que moltes persones coneixen aquest sistema el millor és que un especialista recomani el temps de panells que es poden instal·lar en cada cas.

Escollir entre col·locar les plaques a la teulada o arran de terra

Un aspecte important és on es col·locaran els panells. D’una banda, és rellevant que es tingui present que aquests tinguin la quantitat més gran de llum directa durant el dia. Per això, al lloc on es col·loquin és fonamental que es rebi llum directa durant gran part del dia. D’altra banda, és crucial tenir present que per col·locar-la arran de pis, cal comptar amb l’espai necessari.

Algú podria pensar que la teulada és el millor lloc per col·locar-hi panells d’energia solar. No obstant això, això dependrà de la direcció que posseeixen, possiblement no es pugui aprofitar al màxim el sol. D’altra banda, una opció és que s’instal·li energia solar comunitària per produir la millor energia per a diverses llars.

Escollir el tipus denergia solar

Heu de tenir present que hi ha dos tipus d’energia solar que es poden triar per instal·lar. El primer és la energia solar fotovoltaica a Riudoms , que empra cèl·lules que converteixen la calor en electricitat.

L’altre tipus d’energia solar és l’energia tèrmica, la qual utilitza la calor del sol per escalfar aigua i produir vapor, que es transforma en electricitat. Aquest tipus denergia és menys comú en la instal· lació denergia solar, però també és una de les opcions que pots remenar.

Realitzar un estudi d’energia

Abans d’instal·lar qualsevol sistema d’energia solar, és important saber quanta energia necessites, així podràs saber la mida del sistema. Per això es realitza un estudi que permet saber el consum energètic de l’habitatge segons les necessitats pròpies del mateix. A més, és fonamental determinar si cal satisfer la neciesa completa de l’habitatge o només una part.

Trobar un bon instal·lador

Un instal·lador de confiança és crucial quan vols tenir energia solar a Riudoms. El primer és tenir en compte que de l’experiència de instal·lar i la qualitat dels materials dependrà el bon funcionament del sistema. A més, aquesta experiència també permetrà que es pugui fer servir un lloc apropiat per instal·lar els panells i que s’esculli el tipus de sistema adequat.

A més, quan tens els millors instal·ladors pots aconseguir un pressupost millor a l’hora d’instal·lar, ja que s’aprofita millor la inversió. D’altra banda, els bons instal·ladors et permetran generar més quantitat d’energia elèctrica amb el sistema, fet que el converteix en una millor inversió.

Quin és el pressupost per instal·lar panells solars Riudoms?

En realitat, la resposta a aquesta pregunta no és tan exacta com esperaríem, i la veritat és que depèn d’alguns factors. Per exemple, és important establir la quantitat d’energia que necessites, com més gran sigui el consum elèctric més gran serà la inversió que s’ha de fer. També és important saber on cal instal·lar. Recordant que no és el mateix instal·lar panells en una essència que un complex industrial.

El pressupost per instal·lar energia solar inclou més que només els panells solars. S’usaran altres materials importants com el convertidor solar, les bateries, el cablatge, el comptador, entre d’altres. A més, també inclou la mà dobra, que ha de ser especialitzada per aconseguir els millors resultats.

Amb Enerflux pots estar segur que t’ajudarem a escollir la millor opció perquè tant la inversió com la qualitat siguin directament proporcionals i et puguis beneficiar d’aquesta energia solar sense complicacions.

Escull Enerflux per aconseguir la teva energia solar a Riudoms

El més important de la instal·lació de panells solars és contractar la millor mà dobra. Cal tenir present que aquesta és la que té la més gran experiència el respecte. La instal·lació dels panells s’ha de fer amb molt de compte, tenint en compte que es tracta d’un sistema elèctric.

A més l’experiència també permetrà que se’n tregui el màxim profit a la instal·lació, produint la major quantitat d’energia elèctrica. A més, si contracta la millor mà d’obra acabes estalviant diners, ja que encara que hagis de pagar una mica més, el sistema durarà molt més temps, cosa que ara es converteix en una inversió més rendible.

Així que si voleu trobar la millor mà d’obra per instal·lar panells solars a Riudom s només heu de contactar a Enerflux.

Quant costa la instal·lació d’energia solar a Reus?

La resposta més exacta a aquesta pregunta és, depèn. Hi ha diversos factors que poden fer variar la inversió per comptar amb aquest tipus denergia. D’una banda, pot dependre del tipus d’habitatge que es vulgui abastir, ja que aquest estil podria desprendre’s el tipus d’instal·lació necessària.

També dependrà del consum de l’habitatge, ja que no tothom té el mateix consum i no necessitarà la mateixa instal·lació. Depenent de la mida del sistema podria ser la quantitat denergia que produirà.

A més, el sistema pot tenir més o menys cost en proporció al lloc on s’instal·la i els materials que decideixin fer-lo servir. Per exemple hi ha materials de més qualitat que duren més temps, però que també costen més.

Tenint en compte aquests factors, es podria dir que hi ha moltes coses que poden variar el preu final de les plaques solars. Per això és important que si estàs pensant en incloure plaques solars al teu habitatge o al teu negoci contactis amb nosaltres perquè t’assessorem i trobem la millor opció per a tu.

Instal·la la teva Placa solar a Riudoms amb Enerflux

Som experts en energia per a particulars i per a empreses. Us oferim solucions adaptades a les vostres necessitats perquè pugueu iniciar la transició energètica. Si teniu algun dubte o voleu obtenir més informació, estarem encantats de brindar-vos la vostra ajuda perquè pugueu gaudir dels vostres panells solars de forma plena.