• <br><h1> Instació de climatització a Barcelona </h1><br>

    Aerotèrmia i climatització renovable

La llar és un dels principals refugis de la majoria de persones. Després d’un llangardaix a la feina oa l’escola, moltes persones esperen arribar a casa per gaudir d’un període de descans. Tot i això, per gaudir encara més d’estar a casa és important comptar un ambient agradable.

Quan fa molt de fred o molta calor, és probable que no gaudeixis d’estar molt a casa. Així que potser el millor és instal·lar sistemes de climatització. El millor a climatització Barcelona el pots trobar a enerflux.

Instal·lació de Climatització a Barcelona

Per què contractar la instal·lació de climatització a Barcelona?

Hi ha diverses raons per les quals cal comptar amb bons sistemes de climatització. D’una banda, cal tenir present que les temperatures extremes poden causar incomoditat. Així que si a casa nostra o lloc de treball fa molta calor o molt fred potser millor podem descansar o rendir com hauríem.

Però no només és qüestió de comoditat, també pot influir en la salut. La calor extrema pot ser perjudicial per a les persones que pateixen hipertensió o potser pot causar descompensació. Però quan fa molt de fred s’augmenta el risc de patir refredats i fins i tot malalties més serioses.

A més, els sistemes de climatització també són una bona opció per renovar l’aire a l’ambient, cosa que elimina virus i microbis. Aquests sistemes serveixen per ventilar làrea i aconseguir que laire circuli. D’aquesta manera l’aire es renova constantment, es purifica i es filtra perquè aquest tingui la humitat necessària.

De manera que són diverses les raons per les quals és una gran idea instal·lar un sistema de climatització, tant domèstic com industrial. D’aquesta manera aconseguireu que l’espai sigui molt més agradable.

Triar el sistema de climatització adequat

A l’hora de fer la instal·lació de climatització a Barcelona, és important triar el sistema apropiat. Per això cal tenir en compte que aquest s’ha d’adaptar a les circumstàncies que hi ha a l’ambient. De manera que, quan vols tenir un clima agradable, has de saber quin és el clima a l’ambient.

Per exemple en zones on fa molt de fred, el millor és que instal·lis un sistema de calefacció, aquests poden ser radiants o de panells. Aquests permetran que l’entorn estigui agradable i que el fred no faci que haguem d’aixoplugar-nos més del que desitgem. A més, el millor és que pots regular la temperatura perquè sigui tan agradable com sigui possible.

A més, si a la zona on es troba l’habitatge o el local és calorosa, probablement caldrà que s’instal·li un sistema que refredi l’ambient. Els aires condicionats prenen aire calent i el refreden perquè millorin molt l’ambient. Aquests poden ser de diversos tipus també, com els Split o els aires de finestra.

Però fins i tot escollint el sistema tenint en compte la temperatura de l’ambient, cal tenir en compte altres factors. Per exemple, no es pot deixar de banda les dimensions de la zona que es vol climatitzar.

Si no s’escull el sistema de climatitzador adequat, no només no gaudireu de l’ambient que voleu. També és probable que es produeixin altres problemes. Per exemple quan se li exigeix ​​més al sistema de climatització, aquest es força i durarà molt menys. A més, pot també significar una despesa més gran en energia elèctrica.

Tipus de sistema de climatització

Hi ha diversos sistemes de climatització que poden ser molt útils per tal de mantenir una temperatura agradable al lloc on es troba. Per això és important reconèixer quin és el que es necessita.

Calefacció

La calefacció és un dels sistemes de climatització més comuns, ja que s?encarrega que l?ambient sigui més càlid. En general es fa servir una caldera d’aigua per poder escalfar radiadors o per calefactar el terra. També hi ha sistemes de calefacció elèctrics que s’encarreguen de donar calor per mitjà d’una resistència.

Aquests sistemes són més usats en llocs molt freds, on només cal donar calor a un habitatge. També es poden fer servir per escalfar l’aigua de piscines i per mantenir un ambient càlid en locals comercials.

Sistemes de refrigeració

D’altra banda, en zones on fa molta calor, és comú fer servir sistemes de refrigeració o el que popularment coneixem com a aires condicionats. Aquests absorbeixen l’aire calent de l’ambient i s’encarreguen de refredar per tornar-lo a l’habitació. D’aquesta manera milloren notablement la temperatura del lloc.

Sistemes de fred-calor

Aquests darrers són sistemes de climatització que permeten generar tant fred com calor depenent de les circumstàncies. Aquest és ideal per als llocs on es tenen estacions i les temperatures són extremes. Compten amb un sistema invertit que depenent de les circumstàncies pot expulsar la calor o el fred de lhabitació.

Aquests són els tipus de sistemes de climatització segons el seu ús, però també es poden tipificar segons el funcionament. Ja que la tecnologia ha permès que es trobin diversos sistemes que poden ser útils segons les circumstàncies particulars. Per exemple es troben els sistemes aire-aire, també els sistemes aire-aigua i els sistemes aigua-aigua.

Empreses de climatització a Barcelona

Per gaudir del millor ambient a la teva llar o empresa, cal contractar una empresa de climatització a Barcelona. És clar, no és qüestió d’escollir qualsevol empresa, ja que aquesta ha de ser una empresa que ofereixi les millors garanties. Més que avaluar el preu dels serveis que ofereix, més important encara és la qualitat dels mateixos.

Per aconseguir una bona instal·lació de climatització a Barcelona, l’empresa en qüestió ha de fer un estudi de la zona a climatitzar i segons els càlculs escollir el sistema adequat. A més, és important que tinguin en compte la despesa energètica i altres factors importants. I per descomptat que t’has de fixar en l’experiència que tenen i els serveis de manteniment que ofereixen.

Així que la millor decisió és contractar Enerflux, una de les empreses de climatització amb més anys al camp i que t’ajudaran a comptar amb les millors temperatura

També pots trobar els nostres serveis a Reus , i Tarragona